Stebo Utrecht is sinds 2010 Winford Utrecht

Winford Utrecht

Winford Utrecht ging in 1980 van start onder de naam Stebo Particulier Onderwijs. In de afgelopen 40 jaar heeft de school een bijzonder goede reputatie opgebouwd, zowel in het onderwijsveld, in haar klantenkring als bij de onderwijsinspectie.

Veel docenten werken al heel lang bij ons, en dat zorgt er voor dat we een goed ingespeeld team hebben waarin de rollen duidelijk zijn en iedereen doordrongen is van de hoge verwachtingen die ouders en leerlingen van ons onderwijs hebben. De kracht van ons team schuilt in de uitgebreide ervaring met ons onderwijs, de capaciteit om de grote problemen waar leerlingen soms mee worstelen klein te maken, in (zelf)relativering en misschien nog wel het belangrijkste: een bijzonder goed gevoel voor humor. Zo weten we een taakgerichte sfeer te creëren, die ondanks de grote doelen die we samen met de leerlingen stellen, nooit echt zwaar wordt.

Deze positieve sfeer wordt goed ondersteund door ons mooie en lichte schoolgebouw aan de Nieuwegracht; een statige en gezellige koopmanspand uit de 18e eeuw dat een gevoel van rust en intimiteit uitstraalt. De sfeervolle werfkelders (met zelfs een eigen barretje!) zijn elk jaar goed voor memorabele feestjes, jaarafsluitingen, BBQ-middagen en diploma-vieringen.

Oud-leerlingen komen nog vaak bij ons langs om even “bij te babbelen”; ze blijven zich verbonden voelen met onze school. Op drukbezochte reünies worden altijd opmerkelijke anekdotes en mooie verhalen uit ons roemruchte verleden opgediept. En vaak horen we van onze oud-leerlingen terug: “het was de mooiste schooltijd uit mijn leven, en bij Winford (Stebo) heb ik geleerd hard te werken”. Een groter compliment kunnen ze ons natuurlijk niet maken.

Geef een reactie